Főoldal » 2014 » November » 4 » Karácsony? Hol?
10:25 PM
Karácsony? Hol?

Bár az üzletekben már észrevehető az ünnep közelsége, még nem érzem annyira hogy itt lenne. Még nem kerültem karácsonyi hangulatba. Most egyelőre lekötnek az aktiv teendők, aztán ráérek még belemélyedni. Egyébként mit kérnék ha egy jó tündértől kivánhatnék? És ha mondjuk kikötné egy roppant részletes és idegesitő szerződésben, hogy világbékét, varázserőt, és egyéb ilyen cheat-eket nem kérhetek...
Szerintem azt, hogy minél több emberhez eljuthassanak a gondolataim. :)
Te mit kérnél? Jó kérdés, ugye? Ilyenkor lehet azt játszani, hogy átgondolod hogy tényleg mit szeretnél, és ha tényleg fontos dolog, úgy értem nem egy újabb mobil, vagy valami hasonló hanem egy értelmes cél, akkor el kezdesz tenni érte. Ez a segits magadon, Isten is megsegit elve. Ami egyébként tényleg működik, másként úgy is hivhatjuk: a pozitiv bevonzás. Ha valamit nagyon szeretnél, és pozitivan tudsz rá gondolni, el tudod képzelni hogy már elérted azt a célt és ez milyen jó, akkor előbb-utóbb elkezdenek maguktól olyan dolgok történni amik lépésről-lépésre közelebb visznek a célodhoz.
Ezért ha valamit el szeretnétek érni, már most irjátok meg a kis képzeletbeli leveleteket a télapónak, hogy teljesülhessen a karácsonyi kivánságotok! ;)

Ho-ho-ho!

:D

Megtekintések száma: 91 | Hozzáadta:: buster | Címkék (kulcsszavak): karácsony | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Ha szeretnél hozzászólni a témához, kérlek regisztrálj. Nem kerül semmibe, és csak pár perc az egész!
[ Regisztráció | Belépés ]