Jogi nyilatkozat:
 
Az oldalon és annak teljes terjedelmében (viktorpearl.ucoz.hu) közzétett ingyenes szerzemények és tartalmak (kép és hanganyag, írás és egyéb szellemi termék), valamint a nem ingyenes tartalmak és azok bemutatója, leírása vagy azok részletei mind a saját szerzői tulajdonomat képezik. Ezen anyagok részleteinek vagy egészének tovább terjesztése szerzői jogokat sértő bűncselekménynek minősül, ezért sem elektronikus, sem nyomtatott formában, valamint sem pénzért, sem ingyen nem megengedett.
 
Ezért ha az oldalamról ingyen letölthető tartalmat szeretnél megosztani barátaiddal vagy ismerőseiddel, akkor kérlek a fájlok közvetlen másolása/terjesztése helyett inkább oszd meg az oldal linkjét akár közvetlenül e-mailben, akár közösségi oldalakon. Köszönöm.
 
Cégadatok:
Az oldalon (viktorpearl.ucoz.hu) nem folyik értékesítés, ezért semmiféle cégadatot nem kötelező feltüntetni. Ez egy magán oldal, melynek kizárólag a kulturális szórakoztatás és az íróval illetve műveivel kapcsolatos tájékoztatás, illetve az olvasó és az író közötti kapcsolattartás a célja.