Főoldal » 2012 » Augusztus » 29 » Lomtalanítás
10:53 PM
Lomtalanítás
Eljött a lomtalanítás ideje! Azon tűnődtem, hogy miket dobnék ki, hogy végre csináljak egy kis rendet.

Elsőnek a negatív gondolatokra gondoltam. Azokra a szemét kis manókra, vagy inkább démonokra, amik tényleg a szemétre valók, mert pillanatok alatt le tudják hangolni az embert. Ki velük! Sőt, tűzre velük!

Azután jön a lustaság. Mert bár jó érzés néha csak úgy elüldögélni a kertben, de az a kényelmesség és semmiképp nem összekeverendő a lustasággal! Főleg ha a kényelmes üldögélés közben az ember tevékenyen alkot fejben, például épp a következő könyv sztoriját csiszolgatja. Ellenben a lustasággal, amikor az ember tényleg semmit nem hajlandó csinálni. Ki a lustasággal is!

Következő alanyunk a meggondolatlanság. Ó, igen! Sok rossz dolog okozója, ami például a szánkat arra készteti, hogy azelőtt kimondjon dolgokat, mielőtt mi tudomást szereznénk róla. Ezzel megbántva szeretteinket, ismerőseinket, bárkit... szemétre a szeméttel!

Na, van itt még valami kacat? Na igen, itt van még egy olyan, hogy bizalom. Néha rosszul használom, és túlságosan megbízom az emberekben. Ez nem mindig hasznos... azért inkább nem dobnám ki, nagyon a szívemhez nőtt. Különben is az anyámtól kaptam! Ezt visszateszem a polcra, jó lesz még. Az esetek többségében azért mégis csak hasznos dolog. Hát, akkor úgy látszik ennyi. Tök mindegy, az ember akár mennyi szemetet kidob, jövőre megint összegyűlik egy adag. De addig legalább van egy kis hely a hasznosabb dolgoknak!

Ti kiválogattátok már a kacatokat?
Megtekintések száma: 481 | Hozzáadta:: buster | Címkék (kulcsszavak): Viktor Pearl, lomtalanítás | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Ha szeretnél hozzászólni a témához, kérlek regisztrálj. Nem kerül semmibe, és csak pár perc az egész!
[ Regisztráció | Belépés ]