Elment ez a hétvége is, sajnos elég gyorsan. Számos teendőm miatt nem tudtam annyit foglalkozni az írással, mint amennyit szerettem volna. Ez a regény úgy érzem most egy kicsit lassabban halad, mint az előző... hoppá! Na, most elárultam a nagy titkot! Na, jó! Bevallom! Igen, regényt írok! Méghozzá egy fantasy regényt. Nekiláttam annak a történetnek, amit a Szakadás című novellámmal vezettem fel. De tényleg nem mindig haladnak a megfelelő ütemben a dolgok. Ahhoz minimum milliomosnak kellene lennem, és most épp egyik thaiföldi, vagy kaliforniai nyaralómban írogatnám a műveimet. Mivel ez sajnos (egyelőre) nem így van, ezért még kicsit várni kell a mű érkezésére. :) Ráadásul az előző könyvemnél még nem kellett a weboldalakkal és közösségi megjelenésekkel minden nap ... Tovább »
Megtekintések száma: 469 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-09-09 | Hozzászólások (0)

Egy barátomnak ma rossz kedve volt. Sajnos nem tudom mi volt a baja, mert nem árulta el, én meg nem akartam tolakodó lenni. Neki ajánlom ezt a verset. Remélem idetéved az oldalra és elolvassa, így talán egy kicsit jobb kedvre derül. Eredetileg egy mélyebb tartalmú verset szerettem volna feltenni, de az most (legalábbis neki) nem sokat segítene. Ezért fogadjátok ma tőlem szeretettel a Kecskemese, nem gyerekeknek című humoros versikémet. Ez a szavak játékából, és egy fura cikkből született, miszerint egy gazda valahol befestette a jószágait, hogy ne legyenek olyan unalmasak. És én kérek elnézést, előre is! :)
Megtekintések száma: 491 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-09-04 | Hozzászólások (0)

Ma kezdem el írni azt a novellámat, ami egy pályázatra készül. Egy olyan történetet kell létrehozni, melyben a western hangulata keveredik a sci-fi,fantasy vagy horror műfajjal. Én a horrort választottam. Még soha nem írtam azelőtt pályázatra, kíváncsi leszek, hogy egy szakavatott zsűri milyen véleménnyel lesz a novellámról. Persze nem csak az ő véleményük érdekel, ugyanis utána ezen a bizonyos oldalon közzé lesz téve a mű, így az oldal látogatóinak hozzászólásaira is számítok majd. Úgy láttam, hogy ott igazán borsos kritikákat sem rejtenek véka alá, így azt hiszem az őszinteségre nem lesz panasz! Ha meg lesz az eredményhirdetés (2012. december 1.), utána ide ... Tovább »
Megtekintések száma: 549 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-09-02 | Hozzászólások (0)

Eljött a lomtalanítás ideje! Azon tűnődtem, hogy miket dobnék ki, hogy végre csináljak egy kis rendet.

Elsőnek a negatív gondolatokra gondoltam. Azokra a szemét kis manókra, vagy inkább démonokra, amik tényleg a szemétre valók, mert pillanatok alatt le tudják hangolni az embert. Ki velük! Sőt, tűzre velük!

Azután jön a lustaság. Mert bár jó érzés néha csak úgy elüldögélni a kertben, de az a kényelmesség és semmiképp nem összekeverendő a lustasággal! Főleg ha a kényelmes üldögélés közben az ember tevékenyen alkot fejben, például épp a következő könyv sztoriját csiszolgatja. Ellenben a lustasággal, amikor az ember tényleg semmi ... Tovább »
Megtekintések száma: 486 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-28 | Hozzászólások (0)

Ma fejeztem be egy novellámat. Még kicsit csiszolgatom, nézegetem, aztán fel fogom tenni a műveim közé. Ez igazából egy felvezető sztori, amit majd egy jóval nagyobb volumenű történet fog követni remélhetőleg... egyszer csak! :) A poént nem akarom lelőni. Aki kedveli a fantasy stílust, az figyelje a főoldalt, mert a friss hírekben biztosan fel fogom tüntetni, ha felraktam. Ez néhány napon belül megtörténhet. Egyébként aki csak az írási stílusomra kíváncsi, annak is ajánlom. Csak néhány oldal, de van benne leírás, párbeszéd, minden ami kell ahhoz, hogy kiderüljön elfogadható-e számára ahogyan mesélek.
Megtekintések száma: 412 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-26 | Hozzászólások (0)

A kis felpezsdülés, no meg persze a könyv megírása meghozta az ihletem. Nem csoda, ha tornásztatva van a szellem, előpattannak a rejtett ötletek. Most több vers is születőben van, ezek közül majd időről időre megosztok veletek is néhányat. Remélem tetszeni fognak. Ja, és hogy milyen felpezsdülés? Mióta bejelentettem, hogy megjelent a könyvem, felpörögtek az események körülöttem. Felkértek újságban versírásra, adtam egy interjút, az ismerősök folyamatosan gratulálnak. Nagyon fura ez egy olyan ember számára, aki nincs hozzászokva az ilyesmihez. Persze próbálom kezelni a dolgot, egyenlőre kisebb-nagyobb sikerrel. Azért remélem, hogy hamarosan hozzá kell szoknom az efféle eseményekhez! :)
Megtekintések száma: 464 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-24 | Hozzászólások (0)

Van! A Pesterzsébeti újság következő számában megjelenik egy versem, amit a kenyérszentelő alkalmából írtam. Megtisztelő érzés szülőhelyem kulturális életéhez egy pici, morzsányi szeletet hozzáadni. Ez nem csak süket duma, tényleg így van. Ez lesz az első nyomtatott sajtóban megjelenő publikációm! :) Kicsit necces volt a dolog mert egy napom volt, hogy felkérésre megírjam, de nem ijedtem meg a feladattól. Igyekeztem maximálisan ráhangolódni a t& ... Tovább »
Megtekintések száma: 549 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-22 | Hozzászólások (0)

1012 éve, hogy István A Király létrehozta a keresztény államot. Hát az nem ma volt... és attól függetlenül, hogy Szent István nem biztos, hogy ide szeretett volna jutni ahol most tartunk, azért van mire büszkének lennünk ha visszanézünk. Sőt azt remélem, hogy a jövőben elindulunk olyan irányba is, amire ismét büszkék lehetünk. Egy olyan országba ami az összetartásról és a fejlődésről szól majd, na és persze egymás értékeinek az elfogadásáról és tiszteletben tartásáról még akkor is, ha a másiknak különbözik a véleménye a miénktől. Hiszen épp ez az ami egy állam alappillérét adja, ha a különböző értékrendű csoportok (pártok) között kialakul az egyetértés, és a cirkusz helyett valóban a problémák megoldásával foglalkoznak. Nem politizálok, ez nem arró ... Tovább »
Megtekintések száma: 459 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-20 | Hozzászólások (0)

Csinosítgatom az oldalt, hogy minél tetszetősebb legyen. Minden menüpont saját kis "fejlécet" kapott, hogy dobjon egy kicsit a dizájnon. Persze azért marad a visszafogott stílus, nem fogom túl csicsázni az egészet. Egy-két technikai részt is kell még csiszolgatni, remélem ezekkel is kész leszek hétfőig és nem fogok fennakadásokat okozni. Most így a finisben már nem szeretném bezárni az oldalt a karbantartások miatt. Közben párhuzamosan fejlesztem a facebook-os és a google+ oldalakat is, amiket megtaláltok az oldalsó "Közösség" menüpontban. Közben szépen érik a szilva cefrém is, hamarosan le lehet főzni. Persze most fontosabbak a megjelenés körüli teendők, így nem szabad elkalandoznom. Néha azért az előző főzetből egy-egy kóstoló belefér... egészségünkre!
Megtekintések száma: 431 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-17 | Hozzászólások (0)

Eljött az idő!

Elindult az oldal, és ha minden igaz most már teljes gőzerővel roboghat! Minden hivatalos papírom megvan, számlaképes vagyok, van bejegyzett álnevem, kész a könyv is! Igen, ha a fő oldalon még nem láttátok volna, megjelent a CENZÚRÁZVA cimű művem! Ha megvásároljátok, azzal támogatjátok a könyv hagyományos, papír alapú megjelenését is! Most már minden csak azon múlik, hogy a nagyközönség (vagyis Ti, kedves olvasók!) hogy fogadja. Közben elindult a google+ oldalam is, a facebook oldal csak augusztus 20-tól fog üzemelni! Addig is lehet like-olni, meg +1-ezni, már ha tetszik amit olvastok. Remélem minél több érdekes és értékes tartalommal tudok majd szolgálni nektek, a versek, a novellák és a könyvek ter&ea ... Tovább »
Megtekintések száma: 412 | Hozzáadta:: buster | Dátum: 2012-08-16 | Hozzászólások (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 »